Riool aanleg

Voor het aanleggen van riolering zijn er altijd oplossingen, zowel standaard als op maat, in beton of kunststof uitgevoerd. Riolering aanleggen wordt door ons helemaal geregeld en vaak als een totaal plaatje gezien. Hierbij behoren dan ook het straatwerk uitnemen, benodigde graafwerkzaamheden, als na het aanleggen het geheel weer verdichten en de bestrating aanhelen. Dus wie een riolering aan gaat leggen is bij ons aan het goede adres, want alles is feilloos op elkaar afgestemd.

Aanleg: Rioleringen, Hemelwaterafvoeren, Extra afvoeren, Persleidingen, Drainagesystemen, Dakgootdrainelementen, Pompinstallaties, Septic-tanks, Olieafscheiders, Vetafscheiders, Iba-Systemen, Duikers.

EMS werkt voor: Particulieren, Bedrijven, Horeca, Gemeenten, Instellingen, Vve's, Woningcorporaties.

Riool aanleg / reparatie en onderhoud

  • Riool aanlegRiool aanlegEMS is in dit punt zeer gevarieerd. Wij zijn gespecialiseerd in aanleg, reparatie en onderhoud van rioleringen, afvoeren, wastafel en tot aan waterzuivering.
  • Goede afvoer Goede afvoer EMS bestaat reeds 14 jaar en daardoor weten wij als geen ander waar een goede afvoer aan moet voldoen om problemen in de toekomst te voorkomen.
  • HemelwaterafvoerenHemelwaterafvoeren Zo monteren wij altijd voldoende ontstoppingsstukken en hangen wij de afvoeren altijd op aan de fundering of vloer. 
    Daarnaast maken wij altijd foto's, en tekenen alles in.